Telefoon reparatie Roelofarendsveen Telefoon reparatie Roelofarendsveen

iPad Air reparatie Roelofarendsveen

Hieronder vindt u de iPad Air reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Air reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
ReparatieOmschrijvingTijdPrijs
iPad Air scherm
iPad Air
scherm
reparatie
Modelnummer A1474 / A1475 / A1476 Wie heeft zijn/haar toestel nou niet een keer laten vallen. Laat net deze val een reden zijn voor een lelijke barst in uw scherm. Wij vervangen zonder afspraak uw iPad scherm en uw toestel ziet er weer helemaal nieuw uit.
250 minuten
€ 99
iPad Air scherm
iPad Air 2017
scherm reparatie
5e generatie
Modelnummer A1822 / A1823 Wie heeft zijn/haar toestel nou niet een keer laten vallen. Laat net deze val een reden zijn voor een lelijke barst in uw scherm. Wij vervangen zonder afspraak uw iPad scherm en uw toestel ziet er weer helemaal nieuw uit.
250 minuten
€ 109
iPad Air scherm
iPad Air 2018
scherm reparatie
6e generatie
Modelnummer A1893 / A1954 Wie heeft zijn/haar toestel nou niet een keer laten vallen. Laat net deze val een reden zijn voor een lelijke barst in uw scherm. Wij vervangen zonder afspraak uw iPad scherm en uw toestel ziet er weer helemaal nieuw uit.
250 minuten
€ 115
iPad batterij vervangen
iPad Air
batterij
reparatie
De iPad Air heeft een krachtige batterij. Het komt bij de iPad Air zelden voor maar vooralsnog kan het gebeuren dat de batterij toe is aan vervaning. Deze begint dan heel snel op te raken wat voor veel frustraties kan zorgen. Let op, er is een eigen risico bij schade aan het scherm i.v.m. de reparatie. Indien het scherm defect raakt (ook al is de kans heel klein) en u wilt een nieuwe glas erop komt er €25 bij)
180 minuten
€ 75
iPad oplaad connector reparatie
iPad Air
oplaadconnector
reparatie
Laad uw toestel niet meer op en heeft u al een andere oplader geprobeerd zonder positief resultaat? Of heeft u problemen met uw microfoon? De dock connector module bevat het oplaad gedeelte en een microfoon. Indien het scherm defect raakt (ook al is de kans heel klein) en u wilt een nieuwe glas erop komt er €25 bij)
250 minuten
€ 85
iPad Air knoppen
iPad Air
knoppen
Komt er geen geluid meer uit uw iPad? Of is het geluid enorm zacht of kraakt het nogal? Dan kan het zijn dat uw oorspreker of luidspreker toe is aan vervaning of reparatie met gevolg van een zuiver en optimaal geluideffect.
250 minuten
Op aanvraag
iPad software problemen
iPad Air
Software
problemen
Zelden maar toch komt het wel eens voor dat de software van de iPad niet functioneerd naar behoren. Een update dat niet wil installeren of dat de huidige versie kuren vertoont. Wij kunnen uw toestel nachecken op dit probleem.
120 minuten
€ 25
iPad waterschadea
iPad Air
Waterschade
Vanaf de iPad 6s kan de iDevice lichtjes tegen spatwater. Dat wil niet zeggen dat de iPad onder water kan. Toch laten vallen in het water? Zet uw toestel z.s.m. uit en kom langs voor een chemische reiniging.
250 minuten
€ 85
overige reparaties
iPad Air
Overige
problemen
Staat uw probleem boven niet vermeld? Neemt u dan contact met ons op en wij zullen u helpen met het oplossen van de problemen die zich vertonen op uw iPad.
Op aanvraag
Op aanvraag


iPad reparatie Roelofarendsveen

Onze voordelen

 • Klaar terwijl u wacht
 • De laagste prijsgarantie
 • Ruime assortiment
 • 3 maanden coulante garantie

Specialisme in het vak

De Goedkoopste NL heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al Tablets repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Specialisme in het vak

De Goedkoopste NL heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al Tablets repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.
Openingstijden
 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 09.30 - 17.30
 • Woensdag: 09.30 - 17.30
 • Donderdag: 09.30 - 17.30
 • Vrijdag: 09.30 - 18.00
 • Zaterdag: 09.30 - 15.30
 • Zondag: Gesloten