Telefoon reparatie Roelofarendsveen

Telefoon reparatie
Roelofarendsveen

Mobiele telefoons vallen tegenwoordig onder primaire behoeften. Nog geen 15 jaar terug waren mobiele telefoons amper te vinden in de zakken van de burgers. Tegenwoordig zijn ze ook niet meer te vinden in de zakken, maar full-time in onze handen. Bij een bushalte, wachtruimtes, op school in de klassen en helaas zefs tijdens het autorijden. Van jong tot oud hebben wij allemaal een smartphone voornamelijk van het merk Apple of Samsung.


Over De Goedkoopste NL Roelofarendsveen
Wij, De Goedkoopste NL, zijn specialisten in o.a. mobiele telefoons gevestigd in Roelofarendsveen. Met jarenlange ervaring in de reparatie wereld begonnen met computers hebben wij ons verder ontplooid door tablets en smartphones te repareren. Met meer dan duizenden iPhone en Samsung telefoons hebben wij een ruime ervaring wat reparatie en verkoop betreft. Hieronder een korte opsommigen van de merken die wij voornamelijk repareren en wat voor problemen veel voorkomend zijn.


Apple iPhone reparatie Roelofarendsveen

De smartphones van Apple zijn wereldwijd enorm populair. De eerste iPhone werd geintroduceerd op 9 januari 2007 tijdens de MacWorld Conference & Expo. Alhoewel het geen grote succes was geworden ontstond er wel vraag naar de smartphone. Het was voor ons dan ook een vreemd toestel zonder een fysieke toetsenbord welke wij gewend waren bij de oude goude Nokia telefoons. Kort na de eerste en tweede generatie kondigde Apple Inc de iPhone 3G aan op 9 juni 2008 welke een groot succes was geworden. Apple begon iedere jaar een conferentie te organiseren en kondigde op een aantrekkelijke wijze de nieuwe iPhones aan. De iPhone 3G werd gevolgd door de iPhone 3GS. Na de 3GS haalde Apple de letter G deels uit de titels en noemde de volgende iPhones de iPhone 4 en iPhone 4S. Vervolgen introduceerde Apple de iPhone 5, iPhone 5C en iPhone 5S met een vingerscan (touch id). Uit het niets kwam er een tussenmodel met een onlogische naam; de iPhone SE. De iPhone 6 en iPhone 6s met een grotere formaat en een 3D touch volgden in het jaar 2014 en 2015 tezamen met de iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus modellen. De volgende twee jaren, 2016 en 2017, deed Apple het weer anders door de iPhone 7 en iPhone 7 Plus op te laten volgen door de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Hetzelfde jaar, 2017, kwam de iPhone X, gelezen als de iPhone 10, als luxere model van de iPhone 8 serie en sloeg Apple de iPhone 9 over. Vorige week werd de X gevolgd door de iPhone Xr, iPhone Xs en de grootste en duurste iPhone ooit genaamd de iPhone Xs Max.

Apple toestellen zijn in principe best goede toestellen, wat ook wel mag voor die leuke prijzen. Maar een scherm van glas is en blijf gevoelig voor een klap of bij het vallen. de iPhone scherm is dan ook de soort reparatie die het meest voorkomt. Soms werkt de touchscreen niet meer en soms heeft het toestel een dusdanige klap gekregen dat de gehele LCD niet meer werkt. Zie ook onze Blog over de iPhone 6 scherm reparatie Roelofarendsveen voor uitleg over de iPhone scherm en soorten schermen. Gelukkig kunt u zonder afspraak bij ons langskomen voor de scherm reparatie welke wij binnen 30 minuten al kunnen vervangen. iPhone batterij reparatie staat bij ons op de top 2. Na gemiddeld twee jaar intensief gebruik zijn smartphone batterijen toe aan vervanging. Meestal binnen 15 minuten zonder afspraak hebben wij uw iPhone batterij al vervangen in onze winkel in Roelofarendsveen. De oplaadconnector staat op nummer 3 meest voorkomende probleem. Het gebruik van namaak opladers, stof of werk in de bouw zorgen ervoor dat het opladen stroef of geheel niet meer functioneerd. Binnen een half uur kunnen wij de dock connector (oplaadconnector) van de iPhone repareren. Op onze top 4 staat de waterschade geregisteerd. In de wc, op het strand of een kopje koffie of prik over je iPhone is een eng gevoel. Gelukkig kunnen wij iPhones met waterschade repareren. TIP: Doe zo spoedig mogelijk uw toestel uit, als deze niet uit is gevallen, en breng deze z.s.m. bij ons langs. Gebruik absoluut geen rijst en sluit uw toestel niet aan op de netkabel. Hetgeen de telefoon nodig heeft is een chemische reiniging. Wij sluiten de top 5 af met software problemen. Weinig maar helaas wel voorkomend zijn de iPhone software problemen. Een crash tijdens een update kan ervoor zorgen dat uw telefoon blijft haken op de Apple logo, iTunes melding aangeeft of op geblokkeert staat. Gelukkig kunnen wij alle problemen oplossen met onze jarenlange ervaring. Natuurlijk kunnen er meer problemen zijn met uw iPhone zoals problemen met de camera, geluid, netwerk en bereik of andere problemen. Deze komen (gelukkig) minder voor. Zie alle iPhones op een volgorde met bij iedere specifieke iPhone de prijzenlijst en tijden die wij nodig hebben om uw telefoon te repareren op onze iPhone reparatie pagina.

 

Samsung reparatie Roelofarendsveen
Volgt snel.

 

Huawei reparatie Roelofarendsveen 
Volgt snel.

 

Overige telefoon reparaties 
Volgt snel.

 

Populair

 • iPhone 13 reparatie

 • iPhone 12 reparatie

 • iPhone 11 reparatie

 • iPhone SE reparatie

 • Samsung s22 reparatie

 • Samsung s21 reparatie

 • Samsung s20 reparatie

Openingstijden
 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 09.30 - 17.30
 • Woensdag: 09.30 - 17.30
 • Donderdag: 09.30 - 17.30
 • Vrijdag: 09.30 - 18.00
 • Zaterdag: 09.30 - 15.30
 • Zondag: Gesloten